Осінній дайджест 2021

Осінній дайджест 2021

Навігація

Вітаємо, друзі! За останні місяці ми додали безліч улюблених вами функцій у термінал Quantower, у тому числі панель копіювання торгівлі та панель Скринера ринку, інтеграцію з Crypto,com, торгівлю на Bitfinex, додали книгу неявних/вихідних ордерів для DOM Trader, індикатор глибини Bid/Ask, індикатор адаптивної ковзної середньої Кауфмана, індикатор ковзної середньої Халла, візуальні зміни інструменту Лінійка на чарті, логарифм для синтетичних символів, а також функцію "Р квадрат" для Матриці статистики. Давайте дізнаємося всі подробиці перерахованих вище поліпшень для терміналу Quantower у нашому осінньому дайджесті.

Нова панель Copy Trading

Панель «Копіювання торгівлі» дозволяє повністю дублювати торгові операції між декількома обліковими записами одного й того самого з'єднання. Ця панель автоматично копіює всі операції з основного облікового запису у вказані керовані облікові записи після створення та запуску певного алгоритму (Бота).

Copy trading panel in Quantower

В даний час платформа підтримує копіювальну торгівлю тільки для таких підключень: FTX, Binance, Binance Futures, Bitfinex, Rithmic, Bybit, BitMEX та Interactive Brokers. Для отримання більш детальної інформації про створення бота для копіювання угод і про те, як використовувати цю панель для керування кількома обліковими записами, перегляньте відео-посібник з копіювання-торгівлі або прочитайте наш посібник з копіювання-торгівлі. Зауважте, що панель Copy Trading працює тільки тоді, коли платформа запущена, бот включає всі активні з'єднання і знаходиться в активному стані.

Нова панель Screener

Quantower представляє нову аналітичну панель під назвою Screener, засновану на технології сканування dxFeed, що дозволяє швидко знаходити потрібні акції та ETF за заданими критеріями. Завдяки цьому панель буквально звужує список акцій для подальшого аналізу і відбору в ваш портфель. Наприклад, Скринер з базовими параметрами допоможе відібрати список акцій з найбільшою капіталізацією. Більш детальні налаштування дозволять вам відобразити список символів за обсягом торгів, змін цін, технічним індикаторам і лістингу на конкретній біржі.

New Quantower Screener panel

На даний час Screener працює з підпискою dxFeed Scanner, яка надає доступ до значень, розрахованих за символами основних бірж США - Nasdaq, NYSE, ARCA та інших. Прочитайте детальну інформацію про підписку на dxFeed Scanner.

Інтеграція з Crypto.com

Ми з гордістю оголошуємо про повну інтеграцію платформи Quantower і crypto.com для торгівлі та аналізу даних. Crypto,com забезпечує високу ліквідність, конкурентоспроможні комісії, безпеку високого рівня і підтримує багато основних криптовалют, включаючи Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, EOS і т.д.

Quantower & Crypto.com integration

Crypto,com — це платіжна і кріптовалютна платформа, яка дає купувати, продавати і оплачувати за допомогою криптовалют. Платформа дозволяє користувачам контролювати свої гроші, дані і особистість та обслуговує понад 10 мільйонів клієнтів через мобільний додаток, а також карти Crypto,com Visa, кріптокарти, біржу Crypto,com та Crypto,com DeFi-гаманця. Вона також пропонує потужну альтернативу традиційним фінансовим послугам.

Торгівля на Bitfinex через Quantower

Біржа Bitfinex знаходиться в нашому списку постачальників даних близько трьох років, надаючи свої крипто-дані для аналізу і порівняння. Сьогодні ми оголошуємо про випуск повної торгової інтеграції з Bitfinex, що дозволяє використовувати всі можливості терміналу Quantower.

Quantower & Bitfinex integration

Bitfinex пропонує ліквідність вищого рівня, що дозволяє користувачам легко обмінювати біткойни, Ethereum, EOS, Litecoin, Ripple, NEO і багато інших цифрових активів з мінімальним проковзуванням. Bitfinex також може похвалитися різними типами ордерів, торгівлею з кредитним плечем до 10x, а також торгівлею похідними продуктами на сайті похідних інструментів.

Оновлення панелі DOM Trader

Книга неявних та прямих (явних) ордерів

Нове налаштування дозволяє відображати або приховувати важливі для спред-трейдерів Неявні ордери (уявна книга) на панелі DOM. З іншого боку, для чіткого представлення книги ордерів (особливо для ринку облігацій), трейдери можуть відобразити лише явні ордери (книга Outright) без впливу спред-трейдерів.

Цінові маркери та стилі для “Кращий Bid” і “Кращий Ask”

Цінові маркери можуть вказувати на рівні ваших технічних індикаторів, рівні підтримки/опору або нагадування про важливі цінові точки. Ви можете позначити бажаний рівень цін, утримуючи клавішу ALT та клацнувши лівою кнопкою миші.

З метою покращення панелі DOM Trader ми додали більше візуальних налаштувань для стовпця цін, особливо для цін Bid/Ask: тепер ви можете як встановити для них різні кольори так і повністю скасувати забарвлення для чіткого огляду останньої ціни.

Нові індикатори

Ми отримуємо багато запитів від нашої спільноти щодо додавання різних індикаторів у Quantower. Основна ідея полягає в тому, щоб надати ці індикатори як частину базового набору функцій, щоб будь-який трейдер (безоплатний або платний) міг отримати вигоду від їх використання.

Глибина Bid/Ask

Перший індикатор, про який ми хотіли б поговорити, – це глибина попиту/пропозиції. Цей індикатор показує зміни ліквідності певної кількості рівнів Bid / Ask. В результаті ви побачите лінійний графік, що відображає піки зміни ліквідності, які відповідають масовим коливанням ринкових цін.

Depth of Bid/Ask indicator in Quantower

Адаптивна ковзна середня Кауфмана (KAMA)

Адаптивна ковзна середня Кауфмана залишається ближчою до поточної ринкової ціни, коли волатильність ринку низька, але починає відставати, коли волатильність зростає. Індикатор KAMA покликаний відфільтрувати "ринковий шум" - незначні тимчасові стрибки цін. Одна з основних слабкостей традиційних ковзних середніх полягає в тому, що вони, як правило, генерують безліч помилкових сигналів під час використанні для торгівлі за сигналами. Індикатор KAMA прагне зменшити цю тенденцію — генерувати менше неправдивих сигналів, не реагуючи на короткострокові незначні рухи цін.

Kaufman's Adaptive Moving Average (KAMA) indicator in Quantower

Ковзна середня Халла

Ковзна середня Халла (Hull Moving Average, HMA) - це індикатор спрямованого тренду, подібний до експоненціальної ковзної середньої (EMA) і простої ковзної середньої (SMA). Він фіксує поточний стан ринку та використовує недавній рух ціни, щоб визначити, чи є умови бичачими чи ведмежими порівняно з історичними даними. На відміну від традиційних індикаторів тренду, HMA забезпечує швидший сигнал у більш помірній візуальній площині.

Hull moving average indicator in Quantower

Додаткові візуальні налаштування Лінійки на графіку

Оскільки Лінійка є зручним інструментом для кожного трейдера графіків, вона отримала багато відгуків від нашої спільноти. Ми зібрали всі запити та випустили набір параметрів налаштування лінійки діаграм, до якого входить:

  • стилі ліній та фону + забарвлення
  • шрифти, стилі та колір інформаційної області
  • налаштування вмісту інформаційної області

Visual settings for Chart Ruler in Quantower

Натуральний логарифм (Ln) до синтетичних символів

Багато з вас терпляче чекали цієї функції, і ми нарешті це зробили — додали функцію натурального логарифма (Ln) до логіки побудови синтетичних символів. Ця функція означає, що ви можете побудувати синтетичну діаграму символів, відображаючи розділення одного символу на інший.

Завдяки цій функції ваша діаграма буде нормалізована; ви уникнете спотворень від абсолютних цін і перейдете до відносних оцінок. З математичної точки зору натуральний логарифм замінює множення додаванням і ділення відніманням.

Ви можете прочитати більше інформації про оновлення Quantower на нашій сторінці приміток до випуску.

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації