Ексклюзивне партнерство з криптобіржею OKX! Отримайте три місяці безкоштовних преміум-функцій

Quantower та OKX ексклюзивна угода

Навігація

Quantower і OKX уклали ексклюзивну угоду, пропонуючи всім трейдерам безкоштовний доступ до преміум-функцій Quantower за допомогою підключення OKX. Ця співпраця надає преміум-інструменти, які допомагають трейдерам приймати обґрунтовані рішення та досягати кращих результатів.

У Quantower наша головна мета — оптимізувати процеси онлайн-торгівлі. Ми пропонуємо низку високоякісних інструментів, які полегшують аналіз, торгівлю та підключення до численних брокерів, бірж і каналів даних. Ми прагнемо зробити торгівлю доступнішою, ефективнішою та результативною для наших клієнтів.

Ми пропонуємо низку безкоштовних і потужних функцій для наших трейдерів. Однак деякі трейдери віддають перевагу нашим платним професійним функціям, щоб покращити свій досвід торгівлі. Починаючи з 1 вересня 2023 року, ми пропонуватимемо наші преміум-функції без будь-якої плати протягом трьох місяців тим, хто користуватиметься підключенням до біржі OKX.

OKX, одна з провідних криптобірж за обсягом торгів, дозволяє торгувати сотнями токенів і торгових пар. Окрім ф’ючерсів, біржа OKX надає спот, маржу, опціони, безстрокові свопи та низку послуг DeFi.

Як увімкнути безкоштовні преміум-функції?

Щоб отримати безкоштовний доступ до всіх функцій пакета Quantower All-in-one, ви повинні спочатку підключитися до біржі OKX. Після підключення ви можете скористатися всіма платними функціями, такими як аналіз об’єму, Power trades, аналітика опціонів, розширені функції, поверхня DOM і діаграма профілю TPO за нульовою ціною для всіх символів OKX.

Ми чекаємо на вашим ідеї і відгуки. Якщо ви хочете, щоб ваш улюблене підключення було додано до списку «Безкоштовних преміум», покажіть їм цю статтю. Давайте покращимо онлайн-торгівлю разом.
 

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації