Quantower інтегрується з crypto.com для торгівлі та аналізу даних

Quantower інтегрується з crypto.com для торгівлі та аналізу даних

Навігація

Ми з гордістю оголошуємо про повну інтеграцію платформи Quantower і crypto,com для торгівлі та аналізу даних. Crypto,com забезпечує високу ліквідність, конкурентоспроможні комісії, безпеку високого рівня і підтримує багато основних криптовалют, включаючи Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, EOS і т.д.

 

Crypto.com — це платіжна і кріптовалютна платформа, яка дає купувати, продавати і оплачувати за допомогою криптовалют. Платформа дозволяє користувачам контролювати свої гроші, дані і особистість та обслуговує понад 10 мільйонів клієнтів через мобільний додаток, а також карти Crypto,com Visa, кріптокарти, біржу Crypto,com та Crypto,com DeFi-гаманця. Вона також пропонує потужну альтернативу традиційним фінансовим послугам.

Crypto,com підтримує безліч основних криптовалют, включаючи Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, EOS, Stellar Lumens, MCO і CRO, а також кілька інших токенів і стейблкоінів. Біржа Crypto,com обіцяє такі функції, як висока ліквідність, конкурентоспроможні торгові комісії і безпеку інституційного рівня, а також спеціальні ставки для користувачів, які володіють токеном CRO.

У той же час, Quantower пропонує користувачам crypto,com повний список професійних функцій онлайн-торгівлі і аналізу, таких як панель діаграм (з різними малюнками, індикаторами і опцією візуальної торгівлі), глибина ринку, DOM Trader, поверхня потоку замовлень, розширені панелі управління ордерами і позиціями, одночасно з дуже гнучким управлінням робочим простором користувача. Нові функції і поліпшення випускаються щотижня як результат тісного зв'язку з фокус-групами трейдерів різного рівня і ринкових вподобань.

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації