Покращена панель DOM Trader та множинні шаблони для малюнків у оновленні Quantower

Покращена панель DOM Trader та множинні шаблони для малюнків у оновленні Quantower

Навігація

Ми могли б почати з абстрактного вступу, але останній випуск настільки захоплюючий, що ми перейдемо безпосередньо до суті. Зустрічайте нову версію Quantower із покращеннями панелі DOM Trader, множинними шаблонами для малюнків та індикаторів, копіюванням торгівлі для підключення CQG та багатьма іншими оновленнями.

Єдиний стовпець Buy/Sell на панелі DOM Trader

Нарешті наша команда додала найбільш затребувану функцію на панель DOM Trader - один стовпець Buy/Sell для розміщення та керування ордерами та позиціями. Активувавши цей режим, трейдери можуть додатково оптимізувати робочий простір і, як наслідок, використовувати більше панелей DOM одночасно.

Нагадаємо, що за замовчуванням лімітні ордери виставляються лівою кнопкою миші, а скасовуються правою. Якщо потрібно виставити Стоп-ордер, то одночасно з кліком миші утримуйте клавішу Shift.

Створення кількох шаблонів для малюнків та індикаторів

Починаючи з версії Quantower # 1.126, усі малюнки та індикатори мають нову опцію «Зберегти як шаблон». Використовуючи кілька шаблонів, трейдер може налаштувати малюнки або індикатори з різними візуальними параметрами і перемикатися між ними в пару кліків.

Після того, як ви налаштували малюнок або індикатор на власний розсуд, клацніть Опцію «Зберегти» та виберіть «Зберегти як шаблон» зі спадного списку. Після того, як ви задасте для нього потрібну назву, ви можете створити і інші шаблони, а потім перемикатися між ними за допомогою контекстного меню.

Множинні рівні стандартного відхилення (STD) VWAP

У новій версії платформи ми додали можливість відображати кілька рівнів стандартного відхилення використовуючи множник. В налаштуваннях VWAP вкажіть розмір STD, а також кількість рівнів.

Крім того, ви можете ввімкнути дві або більше однакових VWAP з різними параметрами STD (наприклад STD 2, STD 1).

Крім того, ми додали нове налаштування шкали цін, яке пристосує область діаграми до видимих ліній VWAP.

Нові малюнки — лінії POC, тижнева лінія POC

Два нові інструменти малювання є розвитком функціональності Volume Analysis, яка відображає рівні точки контролю (POC).

Інструмент POC Lines показує рівень максимального об'єму для вибраного інтервалу часу, наприклад поточного торгового дня, години або спеціального діапазону. Крім того, в налаштуваннях інструменту ви можете вибрати тип даних (Об'єм, Угоди і т.п.), на основі якого буде відображатися рівень POC.

Іншим корисним доповненням є опціональне відображення вторинного (Secondary) POC, який показує другий за величиною обсяг для вибраного діапазону часу. Змінюючи два параметри - відхилення від POC у тиках та у відсотках - ви можете регулювати мінімальну та максимальну відстань вторинного POC від основного.

Secondary POC line

Наприклад, якщо у ф’ючерсах на ES перший і другий POC знаходяться на відстані 15-20 тіків один від одного, тоді їх можна розглядати як два окремих і важливих рівня підтримки/опору. Але якщо два рівні знаходяться на відстані 1-2 тіки, це буде одна важлива зона реакції ціни.

Тижнева лінія POC показує щоденні та тижневі максимальні рівні об'єму (точка контролю). У налаштуваннях інструменту ви можете вибрати дні для відображення на графіку - Поточний або Попередній.

Week POC line

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації