Quantower повністю інтегрований з біржею OKEx, пропонуючи кращі торгові та аналітичні послуги

Quantower повністю інтегрований з біржею OKEx, пропонуючи кращі торгові та аналітичні послуги

Навігація

OKEx — це інноваційна криптовалютна біржа з передовими фінансовими послугами, що надає все необхідне для розумної торгівлі та інвестування. Раніше інтегрована тільки для аналізу торгових даних, з 3.08.2021 вона стає повнофункціональним торговим з'єднанням в платформі Quantower.

Користувачі OKEx неодноразово просили активувати професійні торговельні функції нашого терміналу для роботи з їх улюбленою біржею. Ми зв'язалися з представниками OKEx, щоб розробити надійну і стабільну торговельну інтеграцію, яка надає нашим користувачам найкращі сучасні торгові інструменти. «Завдяки тісній співпраці розробників з обох сторін процес інтеграції був простим і зрозумілим. Ми впевнені, що біржа OKEx швидко отримає популярність серед користувачів Quantower», — прокоментував Олексій Богдан, генеральний директор Quantower LLC.

OKEx — одна з провідних крипто бірж за обсягом торгів, що дозволяє торгувати сотнями токенів і торгових пар. «Щоденний обсяг наших торгів ф'ючерсами на BTC становить 1,5 мільярда доларів. Ми очікуємо, що наша спільнота, що налічує мільйони користувачів в більш ніж 100 країнах, отримає суттєву вигоду від торгівлі і аналізу даних через термінал Quantower». — заявив Леннікс Лай з OKEx. Крім ф'ючерсів, біржа OKEx пропонує споти, маржинальну торгівлю, опціони, безстрокові свопи, DeFi, послуги кредитування і Майнінг.

Ця оновлена інтеграція доповнює перелік інших крипто бірж, що підтримують аналіз даних і торгівлю в терміналі Quantower. Ми постійно відстежуємо всі запити нашої спільноти, щоб вибрати і спланувати нові інтеграції з найбільш затребуваними і вигідними постачальниками даних і торгівлі. Приєднуйтесь до нас в наших групах і каналах в соціальних мережах і розкажіть, які підключення вас найбільше цікавлять.

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації