Торгуйте на Bitfinex через платформу Quantower

Торгуйте на Bitfinex через платформу Quantower

Навігація

Біржа Bitfinex знаходиться в нашому списку постачальників даних близько трьох років, надаючи свої крипто-дані для аналізу і порівняння. Сьогодні ми оголошуємо про випуск повної торгової інтеграції з Bitfinex, що дозволяє використовувати всі можливості терміналу Quantower.

Bitfinex пропонує ліквідність вищого рівня, що дозволяє користувачам легко обмінювати біткойни, Ethereum, EOS, Litecoin, Ripple, NEO і багато інших цифрових активів з мінімальним проковзуванням. Bitfinex також може похвалитися різними типами ордерів, торгівлею з кредитним плечем до 10x, а також торгівлею похідними продуктами на сайті похідних інструментів.

Bitfinex також пропонує індивідуальні рішення, професійно адаптовані для конкретних потреб професійних та інституційних трейдерів, такі як: спільне розміщення та крос-підключення, субрахунки, розширені можливості торгівлі, позабіржова торгівля (OTC), тощо. Крім того, Bitfinex пропонує партнерську програму, загальнодоступну таблицю лідерів, власний службовий токен - UNUS, позики, платіжні сервіси і новини ринку.

Водночас, Quantower - відома професійна торгова платформа, що дозволяє використовувати весь торговий потенціал для кожного підключеного брокера або біржі. Порівнюйте торгові дані з декількох бірж на одному графіку, а також керуйте своїми торговими ордерами для всіх ваших активних рахунків в одному місці. Дізнайтеся більше про головні функції Quantower, щоб зрозуміти, чому це найкращий термінал, який ви давно шукали.

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації