Зустрічайте WOO Network: нова інтеграція вже у Quantower

Зустрічайте WOO Network: нова інтеграція вже у Quantower

Навігація

Quantower нещодавно інтегрувався з WOO Network, яка забезпечує трейдерам ліквідність інституційного рівня. Давайте дізнаємося про всі переваги цієї інтеграції та про те, чому наша спільнота трейдерів так її чекала.

Мережа WOO — це багатогранна мережа глибокої ліквідності, яка об’єднує трейдерів, біржі та установи з найкращою у своєму класі ліквідністю, виконанням торгів і стратегіями отримання прибутку за низьких або навіть нульових витрат. Завдяки централізованій біржі WOO X із нульовою комісією та двом децентралізованим біржам WOOFi та WOO DEX набір продуктів WOO Network розроблені для будь-якого типу трейдера.

Заснована в 2019 році компанією Kronos Research, WOO Network має команду та інструменти, що мають підняти досвід трейдерів на нові висоти. Мережа ліквідності WOO забезпечує глибокі книги замовлень, вузькі спреди та конкурентоспроможні ціни, а також має перевірену історію, успішно співпрацюючи з Binance, Kucoin та багатьма іншими біржами вищого рівня.

Quantower підходить для різних класів активів і є оптимальним для торгівлі спотовими та ф’ючерсними контрактами на ринках мережі WOO. Звичайним трейдерам і трейдерам-початківцям слід вибирати спотову торгівлю для купівлі та продажу активів. З іншого боку, торгівля ф’ючерсами та спотовою маржею дозволяє використовувати кредитне плече для своїх угод для підвищення потенційної прибутковості. Мережа WOO пропонує близько 110 спотових ринків і 70 ф’ючерсних ринків, на яких користувачі можуть торгувати без комісій. До них належать BTC, ETH, AAVE, MATIC, SAND та багато інших відомих імен, а також відносно нових.

Ще одна перевага мережі WOO полягає в тому, що вони надають свої торгові послуги за мізерну плату і навіть безкоштовно для тих, хто володіє невеликою кількістю їх рідного токена (WOO). Такий підхід дуже привабливий для трейдерів великими об’ємами, які можуть щодня економити тисячі доларів на комісіях. Наприклад, зробивши ставку лише 1800 WOO, трейдер, який переміщує обсяг на 100 тисяч доларів США на день на WOO X, може заощадити до 182 500 доларів США на комісії за торгівлю на рік

Безкоштовні преміум-функції Quantower

Додатково, Quantower пропонуватиме всі свої преміум-функції безкоштовно користувачам мережі WOO як вітальний бонус, починаючи з моменту релізу (26.10.2022) та протягом наступних трьох місяців. Ми віримо, що WOO Network також стане нашим преміальним партнером у найближчому майбутньому.

Унікальна пропозиція від WOO X

На честь інтеграції WOO X оголошує 30 днів винагород для нових користувачів, які створять обліковий запис WOO X і торгуватимуть на ньому через додаток Quantower. Кожен учасник цієї події, починаючи з сьогоднішнього дня, отримає доступ до 30-денної торгівлі API без комісії та шанс виграти:

  • Один цілий біткойн
  • Частину призового фонду у 20 000 WOO
  • 5 000 WOO для трейдера з найбільшим об’ємом
  • 5 000 WOO для трейдера з найкращим PnL

Дізнайтеся більше про цю акцію на офіційному веб-сайті WOO.

 

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації