Всі преміум-функції Quantower тепер безкоштовні з біржею Bybit

Всі преміум-функції Quantower тепер безкоштовні з біржею Bybit

Навігація

Раніше звичайна крипто інтеграція з Bybit відтепер входить до списку з’єднань Quantower Premium, що дозволяє використовувати всі платні професійні функції абсолютно безкоштовно. Зануримося в деталі.

Рік тому ми запровадили торгівлю та підключення даних до криптобіржі деривативів Bybit у Quantower. Насамперед, біржа Bybit пропонує безстрокові ф’ючерсні продукти з кредитним плечем 100:1. Квартальні ф’ючерси на долари США доступні на Bybit у поєднанні з BTC, ETH, XRP, EOS, LTC, кількома токенами та лінійним ф’ючерсним контрактом на BTC/USDT. Ця біржа забезпечує взаємне страхування учасників ринку від можливих різких рухів цін, а її функції можуть обробляти 100 000 TPS (транзакцій в секунду). Однією з найважливіших переваг Bybit є його цілодобова підтримка. Агенти з обслуговування клієнтів реагують дуже швидко і, здається, завжди роблять усе можливе, щоб допомогти вам як клієнту.

Якщо у вас ще немає торгового рахунку Bybit, вам потрібно створити його на офіційному веб-сайті Bybit. Також ми підготували детальну інструкцію з відкриття торгового рахунку на біржі Bybit і підключення його до Quantower.

Після підключення до Bybit ви зможете безкоштовно використовувати ВСЮ функціональність Quantower: торгівля з графіків, індикатори, малюнки, DOM Trader, Market Heatmap, інструменти аналізу об’ємів (профілі об’ємів, VWAP, кластерна діаграма), TPO Chart, DOM Surface, розширена діаграма тощо. Ще одна перевага Quantower — це можливість синхронного підключення до кількох постачальників даних. У випадку криптоторгівлі це дозволяє точніше, а іноді навіть і заздалегідь, вловити зміну ціни деяких торгових символів.

Як увімкнути преміум-функції?

Щоб безкоштовно користуватися функціями Quantower з пакета «Все-в-одному», вам просто потрібно підключитися до біржі Bybit. Ми завжди відкриті для ваших ідей та відгуків. Будь ласка, поділіться цією новиною зі своїм улюбленим брокером або біржею, якщо хочете побачити їх у переліку «Безкоштовний преміум». Давайте торгувати краще.

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації