TOPSTEP тепер у списку преміум-партнерів Quantower

TOPSTEP тепер у списку преміум-партнерів Quantower

Навігація

Серед наших підключень вже є кілька проп-трейдінгових, аж тепер у нас з'явився новий партнер — платформа TOPSTEP, що підтримує розвиток трейдерів будь-якого рівня досвіду, не піддаючи ризику їхній капітал. Крім того, це підключення надає безкоштовний доступ до більшість платних функцій Quantower. Давайте дізнаємось подробиці.

Платформа Topstep розроблена для допомоги керування ризиками, відточування стратегії торгівлі та отримання стабільного прибутку. Ключовою особливістю Topstep є докладання значних зусиль до навчання та проведення своїх клієнтів по шляху до прибуткової торгівлі. Як вони заявляють: «Topstep був створений трейдерами для трейдерів і наші експерти точно знають, яка підтримка та наставництво вам потрібні». Ця платформа забезпечує груповий коучинг і приватну підписку, включаючи щотижневі персональні телефонні дзвінки, щоденні групові зустрічі, аналіз ринку тощо.

Topstep має найшвидшу програму фінансування в галузі. Успішне проходження їхнього двоетапного процесу оцінювання приведе вас до Funded Account® вже за вісім торгових днів. Зараз вони дозволяють торгувати лише ф’ючерсами CME Group — від Crude до E-mini S&P 500. У Topstep є три розміри рахунку на вибір: $50K, $100K і $150K, сплачуючи від $165 на місяць за підписку. Як завжди, кожен трейдер повинен дотримуватися правил сервісу та виконувати визначені цілі.

Як багатофункціональний торговий термінал, Quantower має принести більше впевненості та можливостей кожному користувачу сервісу Topstep. Різноманітні можливості аналізу ринку та різноманітні функції керування ордерами роблять Quantower одним із найкращих інструментів для отримання хороших прибутків під терплячим наглядом спеціалістів Topstep.

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації