Quantower підтримує торгівлю деривативами на біржі Huobi: ф'ючерси Coin-M, свопи Coin-M та свопи USDT-M

Quantower підтримує торгівлю деривативами на біржі Huobi

Навігація

Останнє оновлення торгової платформи Quantower приносить добрі новини для трейдерів деривативів: ми оголошуємо про підтримку ф'ючерсів Coin-M, свопів Coin-M та свопів USDT-M на біржі Huobi.

Сьогодні ми випустили оновлення, присвячене кріптобіржі Huobi, що дозволяє всім користувачам торгувати деривативами через торгову платформу Quantower. Huobi Global — один із провідних світових постачальників фінансових послуг у галузі цифрових активів, що надає безпечні та надійні торгові послуги мільйонам трейдерів у всьому світі. Huobi має великий 8-річний досвід роботи в галузі, а його біржа відрізняється сучасною структурою, створеною для захисту від атак та інших потенційних загроз за допомогою системи безпеки світового класу.

Наше торгове співтовариство дуже очікувало цю функцію, тому зараз саме час її протестувати. Якщо ви не знайомі з символами цього типу, давайте швидко розглянемо їх.

Ф'ючерси Coin-M

Усі ф'ючерси з маржею на монети мають дату закінчення терміну. Після закінчення терміну дії всі відкриті позиції будуть закриті за середнім арифметичним їх індексних цін за останню годину. Huobi Futures надає ф'ючерси на тиждень, два тижні, квартал та два квартали. Він деномінований у доларах США та використовує валюту базового активу як маржу та для розрахунку PnL. Наприклад, для торгівлі ф'ючерсами з маржею на монети BTC/USD необхідно внести BTC. Відповідні PnL та комісії за транзакції вказані у BTC.

Свопи Coin-M

Свопи з маржею на монети не мають терміну придатності. Користувачі можуть утримувати їх стільки, скільки бажають, але прибуток/збиток розраховуватимуться кожні 8 годин. Свопи з маржею на монети, деноміновані в доларах США і використовують валюту базового активу як маржу та для розрахунку PnL. Наприклад, якщо ви торгуєте свопами BTC/USD, вам необхідно внести BTC перед торгівлею, тоді ваші PnL та комісії за транзакції оцінюються у BTC.

Свопи USDT-M

Свопи з маржею USDT не мають терміну придатності. Користувачі можуть утримувати їх стільки, скільки хочуть, але прибуток/збиток розраховуватимуться кожні 8 годин. У свопах з маржею USDT (деномінованих в USDT) у якості маржі використовується стейблкоін (USDT). Користувачі, які мають USDT, можуть торгувати всіма свопами з маржею USDT. PnL та комісії за транзакції також вказані у доларах США.

Загалом, Huobi Global – одна з найбільших світових бірж криптовалют, створена у 2013 році. Вони пропонують широкий вибір монет та стейблкоїнів для торгівлі на багатьох ринках, а також свій винахід – HUSD, стейблкоїн, забезпечений доларом США. У Huobi також є токен – Huobi Token або HT – службовий токен для змагань, знижок на комісійні, голосування з деяких питань та багато іншого.

Разом з цією чудовою новиною ми пропонуємо вам зареєструватися в Huobi за нашим посиланням та отримати знижку 0,099% або 0,07% на спотову торгівлю:

  • Якщо ви зареєструєте новий обліковий запис Huobi за нашим посиланням протягом 24 годин, вашу ставку комісії за спотову торгівлю буде змінено на 0,099%.
  • Якщо ви відкриєте функцію «Вирахування HT» за будь-якого утримання HT у доларах, ставка комісії становитиме 0,07%.

Порівняння ставок комісії за спотову торгівлю на Huobi

  Інші користувачі Зареєстровані за посиланням Знижка
Враховуючи HT 0.2% 0.099% -51%
Без урахування HT 0.07%-0.2% 0.07 up to -51%

Будь ласка, поділіться своїми думками про це оновлення в коментарях і звертайтеся до наших менеджерів підтримки, якщо у вас є якісь питання..

 
Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації