Скринер акцій Quantower

Скринер акцій Quantower

Навігація

Одна з найбільш складних і важливих частин біржової торгівлі — це пошук акцій, якими варто торгувати в першу чергу. Існують тисячі акцій, але лише деякі з них можуть дати можливість отримання прибутку в будь-який момент часу.

Як обрати найцікавіші акції серед «океану» всіх існуючих компаній на ринку? Проста відповідь — використовувати правильний інструмент, який спрощує пошук і фільтрацію символів за заданими умовами.

Що таке Скринер акцій?

Quantower представляє нову аналітичну панель під назвою Screener, засновану на технології сканування dxFeed, що дозволяє швидко знаходити потрібні акції та ETF за заданими критеріями. Завдяки цьому панель буквально звужує список акцій для подальшого аналізу і відбору в ваш портфель. Наприклад, Скринер з базовими параметрами допоможе відібрати список акцій з найбільшою капіталізацією. Більш детальні налаштування дозволять вам відобразити список символів за обсягом торгів, змін цін, технічним індикаторам і лістингу на конкретній біржі.

На даний час Screener працює з підпискою dxFeed Scanner, яка надає доступ до значень, розрахованих за символами основних бірж США - Nasdaq, NYSE, ARCA та інших. Прочитайте детальну інформацію про підписку на dxFeed Scanner.

Quantower screener

Панель розділена на два блоки:

  1. Параметри Скринера. Зверху ви можете встановити параметри для відбору акцій і ETF, а також зберегти ці параметри як шаблони і швидко перемикатися між ними.
  2. Результати скринінгу. У нижній частині панелі відображається список акцій, які відповідають критеріям фільтрації. Чим більше критеріїв ви встановите, тим менша кількість акцій опиниться в таблиці результатів.

Як відфільтрувати акції за допомогою Скринера акцій Quantower?

Використовуючи Скринер на платформі Quantower, ви можете знайти кращі акції для вашої торгової системи найбільш ефективним способом. Крім того, механізм автоматичного сканування оновить список акцій відповідно до обраних параметрів через заданий інтервал часу. В результаті Скринер завжди буде показувати вам найбільш відповідні символи, якими ви можете торгувати. Це також знижує ймовірність помилитися або прогавити щось важливе.

Давайте детальніше розглянемо, як налаштувати фільтри в скринінгу. dxFeed пропонує 125 різних параметрів фільтра, що розділені на кілька категорій:

Quantower screener conditions

  • Технічні індикатори. Пошук акцій на основі технічного аналізу або найпопулярніших індикаторів, таких як EMA, Pivot, RSI, ATR, Gap, Bollinger Bands і т. Д.
  • Ціна. Пошук компаній за ціновими параметрами, таким як OHLC, зміна ціни за попередній день або за кілька днів, денний VWAP
  • Об `єм. Дозволяє фільтрувати акції за поточним або середнім обсягом торгів.
  • Фундаментальні дані. Фільтрація акцій за ринковою капіталізацією, типу сектора, ставкою дивідендів або співвідношенню ціни і прибутку (P / E).
  • Опис. Пошук компаній по біржі, на якій вони вперше були розміщені, наприклад NYSE, ARCA.
  • Волатильність. Зосередьтеся на акціях з певним рівнем волатильності торгів по відношенню до ринку в цілому.

По-перше, вирішіть, які типи акцій вам потрібні: ви можете вибрати ETF або акції. Потім виберіть, чи хочете ви переглянути всі акції США або тільки ті акції, які торгуються на певних біржах, таких як Nasdaq або NYSE.

Quantower screener parameters

Тепер ви можете додати фільтри. Вибирайте з цінових даних, даних про обсяг, фундаментальних показників і популярних технічних індикаторів. Для прикладу давайте фільтрувати за ціною акцій. Якщо мета полягає в тому, щоб знайти всі акції з ціною більше 50 доларів США, ми виберемо останню ціну (Last) і встановимо значення 50.

Ми також можемо додати додаткові фільтри. Припустимо, ми хочемо обмежити Скринер акціями, вартість яких перевищує 50 доларів і ринкова капіталізація яких становить не менше 100 мільярдів доларів. Натисніть «Додати нову умову», щоб додати новий параметр на екран, а потім виберіть «Фундаментальний> Ринкова капіталізація». Виберіть варіант порівняння «більше ніж» і введіть значення 100 000 000 000.

Quantower screener filtering setup

Натисніть кнопку «Сканувати», щоб отримати список акцій з вибраними параметрами. Зверніть увагу, що ви також можете зберегти свої Скринери, щоб використовувати або правити їх в майбутньому.

Quantower screener results

Щоб постійно оновлювати список символів відповідно до заданих умов, натисніть кнопку «Автосканування». Ви можете встановити частоту оновлення списку в налаштуваннях Скринера; наприклад, оновлювати раз в хвилину.

Quantower screener autoscan

 
Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації