Quantower підключається до криптобіржі KuCoin

Quantower підключається до криптобіржі KuCoin

Навігація

KuCoin — це глобальна біржа численних цифрових активів і криптовалют. Запущена у вересні 2017 року, KuCoin перетворилась на одну з найпопулярніших криптовалютних бірж і вже має понад 10 мільйонів зареєстрованих користувачів у понад 200 країнах і регіонах по всьому світу.

Як стверджує KuCoin, вони забезпечують спотову, ф’ючерсну та маржинальну торгівлю (до 10-кратного кредитного плеча) на основі ефективного механізму Matching Engine, який підтримує до 1 мільйона транзакцій в секунду без будь-якого перевантаження. KuCoin — це біржа з ​​високою ліквідністю з найвищим щоденним обсягом майже 500 мільйонів доларів США (USD) і найменшим спредом між купівлею і продажем у галузі.

Завдяки розширеному API KuCoin ми створили та розгорнули інтеграцію з Quantower за короткий час і тепер готові надати всім клієнтам KuCoin доступ до крутих графіків, панелей DOM Trader i DOM Surface, а також інших професійних функцій криптоторгівлі, наявних у Quantower. Будь-який трейдер може почати використовувати Quantower безкоштовно в базовій версії або, за потреби, придбати різні професійні функції в майбутньому.

Ми продовжимо додавати нові інтеграції в майбутньому, а також створювати і оновлювати функціональні можливості для торгівлі, щоб забезпечити наших користувачів досвідом користування найвищого рівня. Будь ласка, поділіться цією новиною та залиште свої коментарі щодо інтеграції KuCoin.

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації