Quantower бере участь у брокерської програмі Binance. Як отримати усі преміум-функції безкоштовно?

Quantower бере участь у брокерської програмі Binance. Як отримати усі преміум-функції безкоштовно?

Навігація

Грунтуючись на успішному досвіді роботи з біржею FTX, ми вирішили розширити перелік ексклюзивних партнерів, які пропонують безкоштовне преміальне користування Quantower. Нещодавно ми долучились до програми Binance Broker Program, тому, починаючи з 2 лютого 2021 року будь-який трейдер Binance може безкоштовно користуватися функціями Quantower Premium. 

Як отримати повну ліцензію Quantower безкоштовно з Binance?

  • Створіть обліковий запис Binance

Запустіть платформу Quantower і відкрийте диспетчер підключень. Виберіть в переліку Binance Futures, Binance Spot або Binance Margin і введіть свій ключ API і секретний ключ для режиму ТОРГІВЛІ.

По-перше, вам необхідно зареєструвати НОВИЙ обліковий запис на біржі Binance, який раніше не був пов'язаний з будь-яким рефералом. Для цього перейдіть за посиланням https://accounts.binance.com/ru/register і заповніть реєстраційну форму.

ВАЖЛИВО:
- Новий торговий рахунок на Binance необхідно створити не раніше 1 лютого 2021 року без реферальних посилань.
- Якщо у вас вже є торговий рахунок, ви можете створити новий обліковий запис, перевести на нього гроші зі свого старого облікового запису і використовувати платформу безкоштовно.

Щоб запобігти випадковому отриманню реферального коду при реєстрації нового облікового запису, ми рекомендуємо очистити реферальні cookie

Підключіться своїм API-ключем на платформі Quantower

  • Переконайтеся, що у вашому профілі є повна ліцензія в Quantower.

Коли всі ці кроки будуть виконані, ви зможете безкоштовно користуватися всіма професійними функціями торгівлі та аналізу. Щоб переконатися, що ви все зробили вірно, ви можете перевірити, чи має параметр «Повна ліцензія» на панелі інформації вашого профілю значення «Включено»

Quantower participates in Binance Broker Program. How to get all premium features for free?

Варто відзначити, що торгова платформа Quantower пропонує набагато більше функцій, ніж звичайний веб-клієнтський додаток, наприклад:

  • Професійні функції побудови графіків, включаючи різні типи графіків (Renko, Heikin Ashi, Kagi, Range bars), набір індикаторів, накладення декількох символів і візуальну торгівлю за допомогою миші / клавіатури безпосередньо з графіка;
  • Інструменти об'ємного аналізу для більш глибокого вивчення ціни символу і розуміння того, чому вона змінюється;
  • Функція «Поверхня DOM» для детального перегляду учасників ринку, що впливають на зміну ціни;
  • Панель DOM Trading для швидкого і точного розміщення ордерів і управління ними.
  • та ще більше...

Ми завжди відкриті для ваших ідей і відгуків. Якщо ви хочете, щоб ваш улюблений брокер або біржа були у списку «Безкоштовний преміум», поділіться з ним цією новиною. Зробимо онлайн-торгівлю простіше.

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації