Програма пріоритетної розробки

Програма пріоритетної розробки

Навігація

Швидкий розвиток нашої платформи дозволив нам підключити 50+ брокерів і постачальників даних, додати більше 10 нових панелей, безліч індикаторів, візуальних змін і поліпшень тільки за останній рік. У той же час ми постійно намагаємося прислуховуватися до наших користувачів та їх запитів і прагнемо додавати функції, які допоможуть нашій аудиторії стати успішними трейдерами.

Ми раді повідомити вам, що ми розширюємо нашу команду і тепер маємо можливість виділяти більше ресурсів для інтеграції і функцій, в тому числі тих, які потрібні нашим клієнтам. Кожен клієнт або група клієнтів, які готові купити довічну ліцензію (або кілька ліцензій, в залежності від складності завдання) тепер матимуть можливість запитати розробку нової інтеграції або підвищити пріоритет нової функції.

Таким чином "Програма пріоритетної розробки" взаємовигідна, тому що при купівлі ліцензії ви також безкоштовно отримуєте необхідну інтеграцію. Отже, якщо ви бачите, які функції можуть зробити Quantower краще, просто сформулюйте свою ідею і поділіться нею з нашою командою.

Будь ласка, зверніть увагу! Якщо ви хочете брати участь в «Програмі пріоритетної розробки», вам необхідно зв'язатися з нами перед купівлею ліцензії, щоб обговорити вашу задачу і можливість її реалізації. Ви повинні розуміти, що деякі завдання дуже складні та їх розробка не може бути покрита ціною тільки однієї безстрокової ліцензії.

Для отримання додаткових відомостей зверніться в службу підтримки Quantower.

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації