Менеджер сесій та інші покращення – свіже оновлення Quantower

Менеджер сесій та інші покращення – свіже оновлення Quantower

Навігація

Центральною частиною цього випуску є нова функціональність для створення та призначення користувацьких сесій, яка є переосмисленням і вдосконаленням наявної функції в Quantower. Пропонуємо дізнатися більше про це та деякі інші покращення в DOM Trader, Покрокових профілях і Симуляторі торгівлі.

Менеджер сесій

До цього оновлення ви, можливо, помічали або навіть використовували налаштування сесій у різних панелях Quantower. Ця функція може відфільтровувати деякі торгові дані за межами сесії, які не повинні враховуватися під час аналізу або відображатися на графіку. Іншим випадком використання є встановлення сесій для тих з’єднань, які не надають їх через API. Деякі аналітичні функції в Quantower (наприклад, діаграми TPO) можуть використовувати користувацькі сесії для власної побудови.

Раніше ви мали налаштовувати користувацькі сесії в кожній панелі окремо — там, де вони були потрібні — але це було не досить зручно, оскільки треба було повторювати цю операцію знову і знову замість того, щоб налаштувати їх один раз для всіх панелей. За допомогою нової панелі Менеджера сесій ви можете створювати шаблони сесій і призначати їх на рівні символу, біржі або навіть підключення. Менеджер сесій знаходиться у розділі «Різне» центру управління Quantower.

Sessions manager

Нова панель «Менеджер сесій» значно підвищує рівень керування користувацькими сесіями, надаючи вам більше можливостей та простоту використання. Ми доклали значних зусиль, щоб охопити більшість можливих сценаріїв використання користувацьких сесій, але впевнені, що ви можете знайти ще більше ідей щодо використання цієї функції.

DOM Trader отримав налаштування Autosize of Columns (Авто розмір стовпців)

DOM Trader Autosize

Одна з найпопулярніших торгових панелей у Quantower – DOM Trader – отримала нові зручності щодо керування шириною стовпців. Наразі ви маєте можливість вимкнути "авто розмір стовпців" (адаптуватись на всю наявну ширину), що працювало як типове налаштування у разі приховування інших стовпців; нова поведінка подібна до принципів роботи у популярних електронних таблицях. Крім того, перебуваючи у в цьому режимі, ви маєте можливість автоматично змінювати розмір стовпця відповідно до його вмісту, двічі клацнувши на його межі.

Загальна кількість підписок

Subscriptions count

На основі запитів спільноти ми вирішили додати більше інформації про поточний статус підключення — Загальну кількість підписок. Це значення знаходиться на екрані Підключень та надає інформацію про кількість підписок на ринкові дані для поточного активного з’єднання. Ця інформація може бути корисною для трейдерів, які періодично стикаються з відповідними обмеженнями даних.

Покроковий профіль (Step profile)

Популярна функція зі складу Об'ємного аналізу в Quantower під назвою Step profile (покроковий профіль) тепер має нову можливість увімкнути/вимкнути видимість стовпців профілю, перемикаючи прапорець «Показати профілі» в налаштуваннях. Ця функція може бути корисною для тих користувачів, які хочуть бачити лише лінії POC у Покрокових профілях.

Торговий симулятор

Останнє, але теж важливе оновлення отримала панель Симулятор торгівлі, що дозволяє тестувати торгівлю на будь-якому доступному символі без ризику втрати грошей. Відтепер стан і налаштування цієї панелі будуть збережені та автоматично відновлені при відключеннях або перезапусках програми з метою уникнення повторного її налаштування. Користуйтеся із задоволенням.

 

 
Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації