Локальні ордери SL/TP та значне покращення Поверхні DOM

Локальні ордери SL/TP та значне покращення Поверхні DOM

Навігація

Трохи відпочивши на новорічні свята, наша команда почала активно розробляти функції для вас. В результаті ми підготували нові локальні стоп ордери, оновили панель Поверхня DOM та додали ще кілька цікавих функцій. Давайте поринемо у цей новий випуск.

Локальні ордери SL/TP

Головною особливістю цього релізу є функція локальних ордерів стоп-лосс та тейк-профіт, що дозволяє встановлювати ці типи ордерів для всіх підключень, які їх нативно не підтримують. Варто зазначити, що ви можете розміщувати локальні ордери SL/TP для будь-якої доступної інтеграції Quantower, що є перевагою для тих трейдерів, що хотіли би використовувати розширені налаштування розміщення.

Local SL/TP orders

Quantower надає цю функціональність за допомогою функції стратегії розміщення ордерів, що означає, що всі локальні ордери обробляються виключно на стороні платформи (буквально "на комп'ютері"). Така поведінка призводить до деяких важливих зауважень та обмежень, які потрібно розуміти перед використанням локальних ордерів на закриття:

  • Ми наполягаємо на тому, щоб ви прочитали, потренувалися та зрозуміли, як працюють локальні ордери на закриття, перш ніж використовувати їх для реальної торгівлі. Також пропонуємо переглянути відео-інструкцію.
  • Локальні ордери існують і керуються лише на платформі.
  • Коли ви закриєте платформу, вона назавжди видалить ВСІ локальні ордери.
  • Коли ваша платформа втрачає з'єднання, вона безповоротно видаляє всі локальні ордери, пов'язані з цим з'єднанням.

У порівнянні з нативною реалізацією SL/TP ордерів у локальних більше параметрів виставлення, що дозволяє працювати швидше та точніше. Наприклад, ви можете легко налаштувати локальні багаторівневі ордери для закриття вашої позиції на кількох рівнях. Список розширених налаштувань містить:

  • тип вказівки ціни ордера - Зміщення, Відсотки та Абсолютний
  • тип закриття ордерів - Стоп або Ліміт
  • режими розміщення - Простий SL/TP або Багаторівневий (до 3-х рівнів)
  • режим ковзної ціни для закриття ордерів (обидва SL & TP)
  • відстеження батьківської кількості, для автоматичної зміни кількості закриття 

Local stop orders parameters in Quantower

Платформа відстежуватиме стан батьківського ордера/позиції та автоматично закриватиме свої локальні «дочірні» при закритті або скасуванні, тому вам не потрібно робити це вручну.

Ви можете відстежувати свої активні стратегії Локальних SL/TP на панелі стратегій розміщення ордерів. Там ви знайдете статус стратегії та докладні логи про її роботу.

Local stop orders in various panels in Quantower

Разом з цим оновленням ми додали можливість переглядати та керувати локальними ордерами у будь-якій панелі Quantower як і звичайними ордерами на стороні сервера. Поряд з кожним локальним ордером в таблицях, на графіку, DOM трейдері та інших панелях ви побачите спеціальну позначку «Локальний».

Хоча трейдер може використовувати функціональні можливості локальних ордерів зі з'єднаннями, що самостійно підтримують ордери SL/TP, ми рекомендуємо уникати їх змішування. Платформа відображатиме попереджувальне повідомлення щоразу, коли ви намагатиметеся використовувати обидва одночасно.

Удосконалення панелі Поверхня DOM

Велике оновлення було зроблено для панелі Поверхня DOM. Ми приділили увагу продуктивності та візуальній оптимізації, а також відгукам спільноти трейдерів:

  • Значна оптимізація пам'яті
    Ми внесли оновлення до алгоритму малювання DOM, вдвічі зменшивши необхідні ресурси комп'ютера, що зробило роботу користувача більш плавною та стабільною.
  • Окреме відображення обсягів угод
    Separate time-based volume display in Quantower DOM SurfaceОдним із запитів нашої трейдерської спільноти було відображення обсягів угод на окремій шкалі. Тепер ви можете увімкнути відображення обсягу з контекстного меню, а також вибрати один із чотирьох типів перегляду: Комбінований, Накладення, Дзеркальне відображення та Дельта. Докладніше про ці типи читайте у нашій документації.
  • Новий комбінований стовпець розміру/кумулятивного розміру
    Size/Cumulative side column in Quantower DOM Surface
    Інший запит полягав у тому, щоб об'єднати стовпці розміру угоди та кумулятивного розміру в один, щоб зменшити візуальний простір. Тепер ви можете увімкнути цей стовпець із контекстного меню.
  • Візуальне оновлення лівих профілів
    Left profiles visual update in Quantower DOM Surface
    Ще однією скаргою від нашої спільноти трейдерів була погана читаність лівих профілів через тісне накладання кольорів. Ми налаштували кольори та додали градієнтний фон, щоб покращити взаємодію.
  • Продовження ліній Level2 у майбутнє
    Level2 lines extension in Quantower DOM Surface
    Тепер ви можете включити пролонгацію ліній Level2 від останнього бару до цінової шкали.
  • Налаштування розміру та кольору відображення угод
    Trades display size & coloring settings in Quantower DOM Surface
    Ще одне прохання нашої спільноти полягало в тому, щоб надати додаткові елементи керування візуальним поданням угод на поверхні. Тепер можна змінити колір заливки та меж, а також вибрати тип відображення розміру угод: «Залежно від розміру угоди» або «Фіксований розмір» у пікселях.

Інші оновлення

Поряд з цими великими оновленнями, також стали доступні деякі дрібні, але важливі та довгоочікувані функції:

  • додана можливість завантаження плагінів користувача з папки налаштувань платформи (Налаштування -> Скрипти -> Плагіни);
  • оновлено формулу розрахунку STD для VWAP;
  • додано більше параметрів фільтра в індикаторі Level2;
  • додано опцію Центральная лінія для панелі DOM Trader, що показує середній роздільник між сторонами купівлі та продажу;Centerline in Quantower DOM Trader
  • новий індикатор: Історичний мінімум/максимум (він показує у відсотках від поточної ціни для максимальних та мінімальних значень)
  • доданий маркер «Затримка даних» для графіків, TPO, Поверхня DOM, Стрічки угод та інших панелей, що підказує коли ваше з'єднання має затримку даних.

Наразі це все. Діліться своїми думками у коментарях та розповсюджуйте цю новину серед інших трейдерів.

 
Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації