Копіювання торгівлі в Quantower між декількома обліковими записами.

Копіювання торгівлі в Quantower між декількома обліковими записами.

Навігація

Одне із частих питань від нашої спільноти: як я можу копіювати ордери між декількома обліковими записами? Така функціональність може бути корисна для компаній, що займаються проп-трейдингом або менеджерів з декількома рахунками, які використовують Quantower в якості свого торгового інструменту.

Основна ідея панелі «Копіювання торгівлі» у Quantower — дублювати всі ваші торгові операції між декількома обліковими записами (батьківськими і дочірніми) в рамках однієї біржі або брокера. На даний момент постачальник дочірнього з'єднання повинен бути тим же, що і у батьків, але ми плануємо зняти це обмеження в майбутньому.

Quantower Copy trading layout

Процес налаштування копіювання торгівлі доволі простий:

  1. Створіть копі-бота, який буде відстежувати торгову активність обраного батьківського рахунку і намагатися скопіювати її в залежні дочірні акаунти.
  2. Активуйте цього бота і почніть торгувати на батьківському рахунку.
  3. Слідкуйте за копіюванням торгових операцій у вбудованому журналі або візуально на графіку, в DOM Trader, Ордерах, Позиціях чи інших панелях Quantower.

Одна з чудових особливостей функції копіювання угод — це налаштування режиму копіювання обсягу ордера: відсоток або множник. Вона повідомляє боту, як розрахувати обсяг для скопійованого замовлення відносно батьківського замовлення. У режимі відсоткового співвідношення бот буде обчислювати обсяг згідно балансу батьківського рахунку у відсотках, а потім застосує цей відсоток до залишку дочірнього рахунку, щоб встановити кількість замовлення для копіювання. У режимі множника бот бере обсяг з батьківського замовлення і помножує його на коефіцієнт множника, таким чином отримуючи значення кількості для дочірнього замовлення.

Quantower Copy trading panel

Функція копіювання угод має певні особливості:

  • Копіювання торгівлі може працювати тільки при запущеному терміналі Quantower.
  • Якщо залежні з'єднання (батьківські і дочірні) НЕ АКТИВНІ, бот буде копіювати замовлення тільки для активних з'єднань та ігнорувати відключені.
  • Якщо ордер не може бути автоматично скопійований для дочірнього рахунку, ви отримаєте повідомлення про це і можливість вручну завершити копіювання, натиснувши кнопку «Відкрити OE» поруч з цим повідомленням в розділі журналів. Найчастіша причина такої ситуації — коли на дочірньому рахунку недостатньо коштів для копіювання обсягу батьківського замовлення.

Ми впевнені, що ви високо оціните нашу нову функцію і скористаєтеся нею для своєї прибуткової торгівлі. Також відвідайте наш Довідковий центр, щоб отримати додаткову інформацію про використання панелі «Копіювання торгівлі».

Ukrainian

Коментарі

Торгуйте через Quantower

Завантажте найактуальнішу стабільну версію програми Quantower для Windows безкоштовно і без реєстрації